(FOTO) Tekmovalka šova Sanjski moški svoje erotične fotografije ponuja za 12,99 dolarja mesečno

Ana Pusovnik. FOTO: Instagram

Na eni izmed slovenskih komercialnih televizij predvajajo resničnostni šov Sanjski moški. Šestnajst tekmovalk se trudi, da bi osvojile srce Gregorja Čeglaja v vlogi sanjskega moškega, med njimi pa izstopa Ana Pusovnik. Kot so nam sporočili bralci, je Pusovnikova aktivna na družbenem omrežju OnlyFans, kjer nudi dostop do svojih erotičnih fotografij za 12,99 dolarja na mesec.

 

Na televizijskih zaslonih lahko spremljamo resničnosti šov Sanjski moški. Šestnajst tekmovalk iz celotne Slovenije se je odločilo, da  bodo ljubezen svojega življenja poizkusile poiskati pred kamerami. Med njimi je veliko zanimanja javnosti požela 23-letna Ana Pusovnik.

Pusovnikova, ki je doma v Slovenj Gradcu se predstavlja kot model. Na družbenem omrežju Instagram ji sledi več kot deset tisoč sledilcev, tamkaj objavlja svoje vroče fotografije. Bralci in pred dnevi tudi medij Slovenske novice pa so odkrili, da ima Pusovnikova očitno še eno zanimivo skrivnost. Njeni sledilci vedo, da je uporabnica družbenega omrežja OnlyFans, na katerem bojda nudi dostop do svojih erotičnih fotografij in redno komunicira s svojimi sledilci.

Ana Pusovnik svoje fotografije ponuja na platformi OnlyFans. Cena: 12,99 dolarja mesečno. Foto: Instagram

Posameznice proti plačilu ponujajo svoje erotične fotografije
Znano družbeno omrežje OnlyFans je luč sveta ugledalo leta 2016. Sedaj imajo že več kot 70 milijonov sledilcev in milijon uporabnikov ustvarjalcev vsebin. Vrednost družbe je čez dve milijardi evrov. “Čar” sodobnih omrežij je ta, da je uporabnicam določen del populacije pripravljen plačati za gole, žgečkljive erotične fotografije in videoposnetke, ena izmed teh naj bi bila tudi Pusovnikova.

Ana Pusovnik. Foto: Instagram

Luka Perš/Nova24TV