FOTO: Idrijski policisti imajo novega komandirja

IDRIJA – Policisti Policijske postaje Idrija so z današnjim dnem dobili novega komandirja. Novi šef je Bojan Bizjak, ki je od 2004 opravljal dela in naloge v Sektorju kriminalistične policije PU Nova Gorica.

 

Z novogoriške policijske uprave sporočajo, da je v 33. letih kariere v policijskih vrstah opravljal dela in naloge policista, vodje patrulje, vodje izmene na Postaji prometne policije Nova Gorica, pomočnika komandirja nekdanjega policijskega oddelka v Šempetru pri Gorici, nazadnje pa je delal v Sektorju kriminalistične policije PU Nova Gorica.

 

Primopredaja poslov je bila danes. FOTO: PU NG

Naloge vodenja policijske postaje mu je danes v navzočnosti Tomaža Rutarja iz Službe  direktorja Policijske uprave Nova Gorica predal dosedanji komandir Robert Feltrin, ki je Policijsko postajo Idrija vodil natanko deset let, z današnjim dnem pa prevzel dela in  naloge v Sektorju uniformirane policije PU Nova Gorica.

 

Nekdanji komandir PP Idrija Robert Feltrin. FOTO: PU NG

Na primopredaji poslov je Tomaž Rutar dosedanjemu komandirju Robertu Feltrinu izrekel tudi priznanje za korektno in uspešno službovanje na idrijski policijski postaji.

Uredništvo