(FOTO) Grozljivka v Izoli, našli neznano moško in žensko truplo

Truplo neznane ženske. Fotografije: PU Koper

19. marca sta bili na obali, pod klifom med Belimi skalami in rtom Ronek v Izoli, najdeni žensko in moško truplo. Zdravnica je na kraju potrdila smrt obeh in odredila sanitarno obdukcijo. V tem času policiji ni uspelo potrditi njune identitete.

 

Na podlagi ogleda kraja in obdukcije, ki je bila opravljena v Inštitutu za sodno medicino Ljubljana, je bilo ugotovljeno:

Da je ženska stara med 30 in 40 let, zeleno-modrih oči, okroglega obraza, rjavih, nekoliko skodranih, kratko pristriženih las svetle barve, močnejše postave, visoka približno 165 cm, oblečena v pajkice znamke H&M, velikost XL, spodnjo majčko znamke FSBN Sister, velikosti XL in majičko znamke C&A, velikosti L. Na desni lopatici ima tetovažo (fotografija).

Neznan moški je star med 35 in 45 let, okroglega obraza, kratko pristriženih kostanjevih las, srednje postave, visok približno 175 cm, oblečen v majico s kratkimi rokavi, svetlo modre barve znamke Pascarel, velikosti XL, jopico z dolgimi rokavi, modre barve, znamke C&A, velikosti S, jeans hlače znamke C&A, velikosti 32/34, z usnjenim hlačnim pasom, črne barve in nogavice modre barve znamke Puma, velikosti 43-46.

Truplo neznanega moškega.

Identiteta kljub številnim poizvedbam, tudi pri tujih varnostnih organih, do tega trenutka še ni znana. V kolikor ste na podlagi fotografije prepoznali pokojni osebi ali bi imeli koristne informacije, ki bi pripomogle k ugotovitvi identitete,policija prosi, da o tem čim prej obvestite najbližjo policijsko postajo, 113 ali pokličite na anonimni telefon policije 080 1200.

Spletno uredništvo