Družinski spor se je končal z umorom

V sredo je zaradi napada z nožem tragično ugasnilo življenje 30 letne Migene Kellezi, foto: infokosova.org

V sredo je javnost pretresel družinski umor v Gradišču, kjer je  37 letni Dritan Sulollari večkrat zabodel svojo 30 letno ženo Migeno Kellezi. Oba sta bila Albanska priseljenca, ki sta pred leti prišla v Italijo, imela pa sta tudi 8 letnega sina.

Zakonca, ki sta bila sredi sporazumnega ločitvenega postopka, sta se v sredo zgodaj zjutraj sprla, nato pa je Dritan večkrat zabodel svojo ženo. Predmet spora naj bi bil ravno ločitveni postopek. Usodna rana naj bi bil vbod v grlo, kar naj bi tudi potrdila obdukcija umorjene v soboto.

Čeprav v ločitvenem postopku, par ni kazal znakov sporov, foto: infokosova.org

Dritan je po umoru poklical karabinjerje in se prostovoljno predal organom pregona. V času umora je bil v stanovanju na naslovu Campagnola št. 21 v Gradišču prisoten tudi njun 8 letni sin, vendar po do sedaj zbranih podatkih ni bil priča umoru. Sosedje so za medije izjavili, da je bila družinska tragedija nepričakovana, saj niso nikoli slišali prepirov med zakoncema ali zaznali kakršnih koli težav med njima.

Migena je bila zaposlena v trgovini z mobilnimi telefoni, njeni sodelavci pa so povedali, da je bila idealna za svoje delovno mesto, saj je imela predhodne izkušnje na področju, poleg tega pa so občudovali njeno italijanščino, katere se je hitro naučila. Povedali so tudi, da težav med zakoncema niso nikoli zaznali, Migena pa je o svojem možu vedno govorila zgolj pozitivno.

Karabinjerji so Dritana že zaslišali, trenutno pa je v priporu. Več mesecev je bil tudi brez službe, kar je po besedah pristojnih organov vplivalo na njegovo psiho in je verjetno tudi pripomoglo k družinski tragediji.

Sebastjan J