Družinska tragedija v Bertokih: Vnukinja ubila babico

Uboja babice naj bi bila osumljena pevka Maja Tripar (na fotografiji). FOTO: Zaslonski posnetek/YouTube

Včeraj zvečer se je v Bertkih zgodila družinska tragedija, 31-letnica naj bi ubila babico.  

 

BERTOKI – Včeraj zvečer ob 19.42 je koprske policiste poklical moški, ki je v Bertokih na domu našel mrtvo 85-letno žensko. Po naših podatkih je bila žrtev družinske tragedije M. T. Pokojni ni bilo pomoči, zdravnik je na kraju lahko le potrdil smrt.

 

Kraj zločina. FOTO: Primorska24

Po neuradnih podatkih sta pokojna in njena vnukinja, glasbenica Maja Tripar, ki naj bi bila osumljena uboja, živeli v isti hiši. Sosedje navajajo, da je bila Triparjeva do njih prijazna,  vsi jo poznajo kot umetniško dušo. Prav tako povedo, da naj bi imela zdravstvene težave in da babico baje ni napadla prvič.

Po uboju naj bi zapustila kraj zločina, policisti pa so jo pridržali ponoči. S koprske policijske postaje sporočajo, da so “kriminalisti opravili ogled kraja in ugotovili, da gre za sum storitve kaznivega dejanja uboja.” Potrdili so, da so ponoči so na podlagi intenzivnega zbiranja obvestil pridržali eno osebo.

Zbiranje dokazov in ostala preiskovalna dejanja še potekajo, zato v tem trenutku ne morejo posredovati podrobnejših informacij.

Danes ob 13. uri bo izjavo o preiskavi kaznivega dejanja uboja predstavnikom medijev dal pomočnik vodje Sektorja kriminalistične policije PU Koper Dejan Grandič.

Uredništvo