Danijel Krivec v podporo na obisku pri kandidatki za poslanko Mari Glušič – fotogalerija

Danes je bil v gosteh na Krasu poslanec Danijel Krivec, ki je z lokalno kandidatko za poslanko Maro Glušič obiskal nekatera podjetja ter druge vidne predstavnike političnega in civilnega prostora na območju.

Obisk se je pričel v Komnu, kjer sta želela Krivec in Glušičeva najprej obiskati komenskega župana Bandellija, vendar ta ni imel čas za spontan obisk, zato se je obisk nadaljeval po Komnu.

Obiskala sta tudi MAHLE Electric Drives Komen, kjer sta se najprej srečala z direktorjem Klavdijem Čehovinom, ki jima je predstavil nekatere izzive, s katerimi se podjetje srečuje pri svojem poslovanju. Čehovin je tudi izpostavil, da največjega zaposlovalca v občini, župan Bandelli v svojem mandatu ni imel časa niti enkrat obiskati. Ogledali so si tudi proizvodnjo aluminijastih izdelkov ter se srečali z nekaterimi izmed zaposlenih.

Nato se je obisk nadaljeval v smeri Sežane, kjer sta se najprej ustavila v CERO Sežana, kjer ju je sprejel direktor KSP Sežana Franko Šabec, ki jima je predstavil center za ravnanje z odpadki. Nato se je obisk nadaljeval pri sežanskem županu Davorinu Terčon, ki ju je z veseljem sprejel, v razpravi pa je župan večkrat izrazil strinjanje s programom Slovenske Demokratske Stranke za nadaljnji razvoj Slovenije.

Obisk se je nadaljeval v ZGRS Sežana, kjer sta se Danijel in Mara odzvala na povabilo namestnika poveljnika za obisk ZGRS Sežana, sprejel pa ju je direktor-poveljnik Blaž Turk in jima izrazil dobrodošlico ter jima razkazal zavod. Ob predstavitvi programa za zakonsko ureditev statusa poklicnih in prostovoljnih gasilcev Mare Glušič se je direktor-poveljnik Turk zahvalil za razumevanje težkega položaja gasilcev širom Slovenije in pozdravil predlagane spremembe na tem področju.

Obisk se je zaključil v Dutovljah, kjer seje Mara Glušič sestala še z nekaterimi svojimi podporniki.

Sebastjan J