Bazen na Bonifiki bo na Dan žena odprl svoja vrata

Ta petek bo svoja vrata za širšo javnost odprl olimpijski bazen na Bonifiki, katerega bodo tako poleg športnih klubov in društev koristili tudi športni rekreativci, plavalni navdušenci in drugi, željni oddiha in vodne zabave.

Enomesečna preizkusna doba

Zaradi usklajevanja urnikov med potrebami športnih klubov in društev ter širšo javnostjo, bo bazen v prvem mesecu odprt med 6:30 in 13. uro ter od 15. do 22. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 8. do 20. ure. Med tednom bo bazen v popoldanskem času med 17. in 20. uro rezerviran za treninge, zato bo takrat bazen za širšo javnost zaprt.

Tudi med vikendi se bo urnik za obiskovalce prilagajal glede na potrebe tekmovanj in drugih izvajalcev letnega programa športa. Po enem meseca bo upravljavec objekta urnike prilagodil glede na potrebe uporabnikov, so še sporočili z Občine Koper.

Vsako spremembo urnika obratovanja bazena za širšo javnost pa bo upravitelj sporočil uporabnikom na svoji spletni strani.

Cenik za rekreativce

Večerna vstopnica, ki bo obiskovalcem omogočala 2. uri plavanja med 20. in 22. uro, bo za vse obiskovalce znašala 4 €. Dnevna vstopnica pa se bo delila na dve kategoriji in sicer, uporabniki mlajši od 15 let, dijaki, študenti, upokojenci in invalidne osebe bodo za 3. ure plavanja odšteli 4 €, za vse ostale pa bo cena 6 €.

Uredništvo