Banka reperju Čordiću zaprla račun, brez maske snemal poslovalnico: “Kriv je SDS”

Zlatan Čordić. FOTO: Zaslonski posnetek

Ljubljanski reper Zlatan Čordić – Zlatko je ostal brez bančnega računa. Po njegovem je za to kriva stranka SDS, ki da se je zarotila proti njemu.

 

Zlatko je na družbenih omrežjih objavil videoposnetek, v katerem navaja, da je ostal brez osebnega računa, ki ga je imel odprtega pri Novi KBM. Celjski glasnik poroča, da so bančniki pojasnili, da so se za to menda odločili, ker da je nedovoljeno snemal poslovalnico, ker ni upošteval pogoja PCT, pa tudi maske bojda ni hotel nositi. Po navedbah Celjskega glasnika naj bi tiste zaposlene, ki so od njega zahtevali upoštevanje veljavni odlokov, celo napadal.

Glasbenik za odločitev bančnikov krivi SDS. “Sramota za banko, Nova KBM, da so tudi oni del politične hajke proti meni. Za Slovenijo je slabo, da politika SDS-a usmerja aktivnosti tudi v Novi KBM. Z Orbanovimi tajkuni in Janševimi petolizniki je šla Nova KBM med SDS politične projekte. Takim bankam je potrebno reči adijo in iti na takšno banko, ki se ne ukvarja z umazanimi posli domačih ali tujih oligarhov,” je zapisal na svojem facebook profilu (nelektorirano).

Banka odnosov z obstoječimi in nekdanjimi poslovnimi partnerji ne komentira, pravijo, da gre za bančno tajnost.

Spletno uredništvo, vir: Celjski glasnik