22-letnica, ki jo je poskusil ubiti Makedonec, se bori za življenje

Fotografija je simbolična. FOTO: Pixabay

Danes zjutraj se je v Postojni, v bližini Srednje gozdarske in lesarske šole Postojna, odvil grozljiv napad na 22-letnico, ki naj bi se pred službo odpravila v tamkajšnjo trgovino po malico. Z nožem naj bi jo večkrat zabodel Makedonec, ki živi v Sloveniji. 

 

“Ob 6.39 smo bili obveščeni, da je nekdo zabodel žensko v Postojni, na Tržaški ulici. Policisti so s prvim zbiranjem obvestil ugotovili, da je moški večkrat zabodel 22-letno žensko iz Postojne. Odpeljana je bila v bolnišnico,” so danes sporočili s koprske policijske uprave. Po naših informacijah gre za 24-letnika, ki ima državljanstvo Severne Makedonije in Slovenije

Nasilneža, ki je s kraja dogodka pobegnil z osebnim avtomobilom, so postojnski policisti prijeli na naslovu prebivanja v Postojni.

Po naših podatkih se za življenje V. Z., ki živi v Postojni in je poročena, še vedno borijo v ljubljanskem kliničnem centru. Viri prav tako navajajo, da je bila ob prihodu reševalcev in policistov še pri zavesti. Motiv brezumnega dejanja pa je bilo menda ljubosumje.

Kriminalisti intenzivno nadaljujejo s preiskavo kaznivega dejanja, več podatkov bodo javnosti posredovali po zaključenih prvih preiskovalnih dejanjih.

Spletno uredništvo